Inloggen

Accountgegevens vergeten?

U gaf aan uw gebruikersnaam kwijt te zijn. Dat is gewoonlijk uw emailadres. Keer terug om dat te proberen of ga verder door onderstaande velden in te vullen. Wij vissen dan even uw gebruikersnaam op.

Familienaam
Voornaam

Voer de tekst van de afbeelding in

Abonneren (nieuw of hernieuwen)

Nieuw abonnement.
Om toegang te krijgen tot de beschermde pagina's van deze website, heb je een abonnement en account nodig. Voor meer informatie verwijzen we door naar de verenigingswebsite Familiekunde Land Van Waas. Ga daar naar de tab "bestellen abonnement"

Hernieuwen abonnement.
De vervaldag van je huidig abonnement staat vermeld bij "wijzig mijn instellingen" nadat je ingelogd bent. Graag tijdig je abonnement hernieuwen om continu te kunnen beschikken over de online ontsloten archiefbronnen. Hernieuwen van je abonnement doe je met een bestelling.

 

Portaal voor abonnees

Via deze pagina kunt u inloggen op het beschermde deel van onze website of een abonnement opnemen of hernieuwen. Om binnen je abonnement de Familysearch beelden van akten te kunnen oproepen moet je vooraf ingelogd zijn bij www.familysearch.org. Op die site registreren en inloggen is gratis. Nadat je daar ingelogd bent blijf je daar 2 weken ingelogd.